BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 19, 2012

Skyfall- Date



Assalamualaikum.
Its been a while since the last update .
Its soo sad to be apart from each other.
Thus , we take some Best-Friends-Time during the Sem's Break.
Sooo , here we go !
Watching Skyfall ;D

Wednesday, April 4, 2012

Sorry

Assalamualaikum :
Tak dea peluang nak buat ucapan Farewell time last school day ,
Sebab semua sibuk nak balik lahh katekan :)
hmmm .
Aku nak minta maaf kalau selame 5 tahun kite berkawan , aku ade buat korang sakit hati sampai rase macam nak cekik cekik jea aku kan ? hahaha . Well , aku tersangat yakin yang kadang kadang aku ini a little bit annoying and I too over protective pasal kite :) hehe . 
Tapi , yakinlahh . aku bersahabad dengan korang bukan sebab aku nak dikenali ramai or what ( even kite tak dea laa popular mane pun ) . Bersahabat dengan korang sebab korang buat aku selese untuk berkongsi ape ape cerite . And deeply sorry for those yang aku kurang berikan perhatian atau kasih sayang , but trust me , aku sayang korang . hahaha (gedik kan). 
Terime Kasih sangat sangat sebab sanggup bersame-same harungi detik-detik 'sukar' sepnjng 5 tahun.
And even now nihh , kite dahh macam jarang nak bersua muke , aku harap kte sentiase terbuke untuk bercerite ape ape sahaje :) 
Jangan lari kan diri dan Jangan asing kan diri .
 Semoga bila kite jumpe 10 tahun yang akan datang , masing-masing akan berjaye dengan cara sendiri :)

p/s: Chill , call me anytime and text me anywhere :) InsyaALLAH aku ade .

with love,
Afrina Hannani .

Tuesday, April 3, 2012

Pesada

Jom Masuk U !
Lepas tue , keluar pintu .
Jom Masuk Wayang ! 
HAHAHA .





PESADA :)

Partyyy PART II







Time kelas Sejarah :)
pelaku : Amira , Afrina , Rizma
ignore kan kelakuan kami :)

Hangout pluss Movie






Movie Date with Girlfriendss :)
tapi Diyana dan Azizah tak dea time neehh .
cause Diya balik kampung dan Azizah ade urusan .
;D

Partyyyy PART I





Time kelas English :)
pelaku : Najua , Rizma , Halimah

Kawad





ini semase Kawad Kaki Peringkat Daerah :)
Chill : Johann tahu Sakti !